Фолк певицата Деси Слава е в любовни отношения с настоящия си шеф - популярния певец, продуцент и тв водещ Слави Трифонов, научи сензационно „Всеки ден".

Тази гореща клюка обикаля от 2 седмици насам коридорите на Би Ти Ви, след като на няколко пъти двойката е била засичана в опасно близки отношения от различни служители на частната медия.

Запознати с аферата между популярните изпълнители разказват, че любовта им пламнала това лято, когато блондинката официално подписа договор с Учиндолеца да журира таланти в продуцираното от него риалити „Гласът на България".

Очевидно и двамата не робуват на крилатата фраза, че там, където си вадиш хляба, не трябва да си вадиш и оная работа. Че Слави не харесва тази мъдрост, е отдавна известно - така или иначе всичките му сериозни връзки са били все с красавици от екипа му.



Очевидно е, че гологлавецът обича работните му отношения да прерастват в сексуални, и сякаш това му е фетиш, смеят се негови кадри.

Раздялата на Слави с последната му половинка Мартина е официален факт от близо месец насам, както „Всеки ден" пръв разкри миналата седмица.

Появата на Деси Слава в крайната картина поставя под въпрос не е ли именно тя причината Дългия да зареже сексапилната балерина, с която делеше постелята си през последните 3 години.

Макар Деси Слава да парадира със сериозна връзка с ММА боеца Светлозар Савов, хора от обкръжението на чалгаджийката разказват, че отношенията помежду им отдавна са приключили.

Изпълнителката се била наситила сексуално на младото лъвче, а от своя страна спортистът не виждал бъдещето си с 10 години по-стара от него жена и в момента приоритет била кариерата му, а не свиването на семейно гнездо.

Не е тайна, че през последните години изпълнителката на „Мъжете всичко искат" сериозно изпадна от челните позиции в чалга класациите.

Приятелите й коментират под сурдинка, че интимните отношения със Слави биха й гарантирали освен топлота в семейното гнездо, още финансова стабилност и развитие в кариерата.

На този етап певицата категорично отказва да коментира мълвата относно опасната й близост с Трифонов. Завоалирано тя оправдава близките им в последно време отношения с факта, че двамата работят усърдно по „Гласът на България" и помежду им не трябва да се търси никаква интрига.