ДесиСлава най – накрая е на път да изпълни желанието си за второ бебе. Приятели на поп – фолк певицата издадоха, че тя е бременна във втория месец от ММА боецът Светлозар и възнамерява съвсем скоро да оповести новината официално.

Близките уточниха, че към момента ДесиСлава не бърза да разкрие щастливото събитие пред медиите, защото бебето не е направено по план. Въпреки че самата тя страшно много иска да се задоми отново, все още не е напълно ясна реакцията на щастливия татко Светлозар Савов.

Основният проблем пред двойката е, че боецът е с около десет години по – малък от ДесиСлава. Плановете за бъдещето на младока като цяло не включват толкова ранен брак, защото преди да се задоми иска да успее в своята спортна кариера. Поради тази причина Светльо бил доста раздвоен когато научил новината, но въпреки това постъпил мъжки и не дал израз на своите лични притеснения.

''Светлозар много обича ДесиСлава и не иска никак да я огорчи или обиди. Самият той обаче не е готов за семейство, най – малкото защото няма постоянни доходи и сигурна работа. Освен това опитва да гради кариера в САЩ, а както всички знаем, на Десито на няколко пъти ѝ отказваха виза. Но все пак той е мъжко момче и навярно няма да ни разочарова'', обясниха семейни приятели.

Самата ДесиСлава обаче няма абсолютно никакви притеснения относно бъдещето и е твърдо решена да задържи бебето, дори и като самотна майка. Откакто разбра какво се случва е много щастлива, дори спряла да пие алкохол и да пуши цигари, пише skandalno.net.