Софи Маринова преди броени дни представи песента си "Любов без граници", с която ще се бори за класиране на Евровизия 2012.

В началото на януари певицата и нейният екип дори ще се заемат с видеореализацията на парчето.

Имайки предвид посланието на текста, в който тя пее „обичам те” на няколко езика, вероятно ще станем свидетели на някоя сърцераздирателна любовна история.

В официалния сайт на българската Евровизия, Софи е представена така:

"Поп-фолк звездата Софи Маринова е ярка изпълнителка, която се отличава с изключителен вокален диапазон, който обхваща 5 октави. Софи пее със сърце, което й печели много фенове. Твори активно с различни музиканти и колеги, което прави репертоара й много разнообразен и богат."

Нейната колежка ДесиСлава обаче била доста бясна не само заради бляскавото представяне на ромския славей в сайта, но и заради реалните шансове тя да я измести.

Вероятността публиката най-после да даде призовото първо място на Софи не е никак малка, имайки предвид нейните предишни неуспешни опити.

През 2008-ма година тя и Слави Трифонов кандидатстваха за финала с песента си "Единствени", но скандал възпрепядства победата им, пишат от paparazzi.bg.