„Да, бременна съм. Вярно е. Потвърждавам само защото съм чувала, че не е хубаво да отричаш, ако те питат директно. Но не ме карайте да говоря повече по тази тема. Не се обиждайте, просто предпочитам да не го обсъждам публично. Има всякакви хора, не всички се радват”.

Това обяви Деси Слава в телефонен разговор с „Уикенд” в сряда вечерта и потвърди клюката, която се носи от десетина дни в шоу средите – че чака дете. Певицата е бременна от 20-годишния боксьор Благой Найденов. Звездата на фолка най-вероятно е около петия месец на бременността си, ако всичко е наред, бебето би трябвало да се роди през октомври, смятат нейни колежки, научи HotArena.

Гласовитата блондинка никога не е крила, че иска още едно дете след сина си Майки, който скоро ще стане на 16 години. Но до скоро да става майка не беше приоритет нито за нея, нито за половинката й. Явно нещата са се променили, защото към днешна дата певицата е в трепетно очакване на новия член в семейството си.

Че е бременна, вероятно е станало ясно след старта на шоуто „Като две капки вода” в края на февруари. Тогава изпълнителката, която напоследък ударно напълнява, бе минала на диета и за една седмица се беше разделила с цели 3 килограма от теглото си.

После внезапно спря да слабее и всички пред екраните се чудеха защо не се вземе в ръце и не влезе във форма. Явно причината за проблемното й тегло е била щастливата вест, че очаква дете. Ако не я питат директно, Деси от суеверие казвала, че е на диета, която не дава резултат. И това е породено от схващането, че за да бъде една бременност успешна и да мине леко, трябва да се пази в тайна поне до края на 3-ия месец, а най-добре и още по-дълго.