ДесиСлава си е изградила много неприятна репутация сред хората, които се грижат за визията й преди излизане на сцена.

Всички фризьори и гримьори в София са вдигнали ръце от русокосата певица, защото капризите й нямали край. Фолк дивата ги докарвала до нервни кризи, особено преди участие.

Часове били необходими на русокосото миньонче, за да се подготви преди да излезе на сцената. Тази подготовка обаче не била свързана толкова с репетиции, колкото с правенето на фризури и грим, пише в. „Всеки ден”.

ДесиСлава била способна да смени трима коафьори само за една вечер, ако не изглеждала така, както й се иска. Не прощавала и на гримьорите. Ако някой се „осмелял” да направи погрешно движение по лицето й или пък да сложи цвят, който „мис каприз” не харесва, директно бивал изгонен. На финала дори била способна да се откаже от участие, само защото бретонът й бил накриво или защото пет косъма от косата й стърчали.

Освен че гонила всички наред, блондинката дори не считала за необходимо да се извини на публиката, която я чака, камо ли на екипа от хора, които се грижат за визията й.

Капризите й вече дотолкова са писнали на всички, че ДесиСлава вече тотално си е спечелила репутацията на лигла сред техните среди.