Скандалите за попечителство сред звездите започват да стават заразни.

Интригите завладяха Юксел Кадриев и Бонка Георгиева, Алисия и Валери Божинов, а също и Иван Христов и Вихра.

От същата „болест” се зарази и певицата ДесиСлава. Бившият й мъж Михаил иска да й отнеме детето. Мишо, който от години живее в САЩ, е убеден, че фолк дивата е лоша майка и е неспособна да се грижи за сина им Майки.

„Десислава е лоша майка! Тя не се грижи добре за детето, искам го при себе си”, заяви Михаил пред „България Днес”, цитира hotarena.net.

Бившият на певицата останал с такова впечатление след негово спонтанно прибиране в България. Това, което видял, въобще не му харесало.

Заради постоянните си участия, ДесиСлава няма време да гледа сина си и със задачата се е заела майка й.

*Майки и Десислава

Майки живее в Пловдив при баба си, а чалга изпълнителката не крие, че е твърде ангажирана и й е мъчно за детето.

Михаил обаче има друга версия. Той се вбесил, когато певицата му поискала нотариално заверена декларация, че е съгласен синът му да пътува в чужбина. „Не желая Десислава да разкатава сина ми с любовниците си по чужбина”, троснал се Мишо.

Интернет потребители също коментират със съмнение качествата на Dess, имайки предвид кариерата й на чалгаджийка. „Не може да си майка и да си развяваш оная работа по дискотеките. Поне да ходи малко по-облечена”, критикуват родители по форумите, визирайки облеклото на ДесиСлава.

„Няма право да ме обвинява в каквото и да било”, заяви певицата по повод думите на бившия си. Тя е категорична, че се грижи отлично за детето си и признава, че с Мишо имат проблеми.

„Искам Майки да има и баща, не бих му отнела родителските права”, обяснява певицата. Но допълва, че ако се наложи, ще вземе мерки и няма да позволи никой да й отнеме сина!

*Десислава