Летните горещини провокираха любимите изпълнители на България да потърсят прохлада край морския бряг. След първата порция плажни снимки, тази седмица звездите на “Пайнер“ изкушават почитателите си с нова доза интригуващи кадри по бански. Най-новата публикация на Цветелина Янева бе повод за мнозина да преминат на лятна вълна, да последват примера й и да си откраднат време за релакс край басейна.

С екзотика от Instagram ни зарежда и Деси Слава, която е заложила на огнени цветове и морски шик, но е единствената, която не смее да се покаже по бански явно заради продължаващите проблеми с теглото. Всички нейни колежки обаче не пропускат да се снимат доста разголени от пясъка. Директно от плажа снимки споделиха още Преслава и Ивелина Колева, както и Глория. Примата на модерния фолк е в любимата си Гърция и пълноценно се наслаждава на своята ваканция след представянето на новите си проекти. Перфектни форми по бански демонстрира Джулия. Дори и близо до морския бряг тя не пропуска редовните тренировки заедно със съпруга си Кристиан Кирилов.

Лазар също е подвластен на фитнеса и смело показва перфектна коремна преса на плажа. Нежната солистка на трио Сопрано, Петя Вардева обожава морето и затова с огромна радост при всеки удобен момент пътува до любимите плажове. Още един от певците на “Пайнер“ ни зарадва с морски кадър и това е изпълнителят на хита #Moroko – Денис.