ДесиСлава няма време да опровергава измислиците, че малко преди Коледа се е разделила с бащата на детето си Благой Найденов, защото готви бляскав рожден ден за сина си. Това обявиха пред Hotnews.bg близки до изпълнителката. „Тя е 23 години в този бранш, чувала е всичко за себе си, но сега има други приоритети-утре синът й Борис става на една година и ще получи уникално парти”, обясниха роднини на изпълнителката. Тя вече е наела фирма, която да се погрижи купона да бъде незабравим в прекрасна обстановка, много гости и тематични подаръци.

Хлапето щяла да бъде изненадано с няколко аниматори, маскирани като приказни герои и голяма торта в синьо. Борис е твърде малък, за да разбира какво точно се случва, но родителите му се вълнуват и заради него. Те искат всичко да бъде перфектно за първия рожден ден на наследника си, а в подготовката е включен и синът на ДесиСлава Майки, който ще отговаря за логистичната подкрепа на купона.

ДесиСлава и Благой станаха родители на 28.12.2017 година, а няколко месеца след това се появиха и първите кадри на малкото момче. Вчера ДесиСлава и Благой отново пуснаха едновременно кадър на Борис до елхата, облечен като джудже на Дядо Коледа. Фенове на певицата са категорични, че той й е одрал кожата.