Старите приятелки ДесиСлава и Емилия, които в последните месеци последваха попфолк тенденцията на повече разриви, отколкото дружби, изглежда са заровили томахавките и отново са приятелки.

Двете се знаят още от зората на попфолка, когато и двете прохождаха в "Пайнер" и бяха като дупе и гащи. Приятелството им тогава се градеше на музика, амбиции и... ниски хонорари. Като по-бедни и по-скромни Еми и Деси се славеха като едни от най-големите дружки из попфолк средите, пише sofiautre.bg.

Отношенията им, или поне публичното им отражение, охладняха, след като всяка тръгна по своя път (а пътят на ДесиСлава се раздели с този на "Пайнер") и започна да гради кариера. Години по-късно, когато и двете вече бяха преуспели, те дори започнаха открито да сипят злоба една върху друга.



Миналата година например Деси открито заяви чрез "Фейсбук", че колежката й я копира. "Баладата на Емилия е много хубава, но тя е в неин стил, който доста често прилича на моя", написа тогава тя по повод нова песен на половинката на Коко Динев.

Пак във "Фейсбук" днес Десислава публикува тяхна обща снимка, с което демонстрира възродени топли чувства към едновремешната си приятелка. Емилия върна жеста, като сподели фотоса, правен от мобилен телефон.

"Ето една снимка от миналата година с Емилия", написа отгоре Деси, сякаш, за да подчертае, че двете не са скарани.

Изглеждат по-близки от всякога, нали?