Популярни лица от българския хайлайф се отбелязаха в една от хитовите туристически дестинации. Сред тях се отличават звездите на “Планета” - Галена и Деси Слава, както и спортистът Благой Найденов, стилистът Добромир Киряков, гримьорът Кирил Чалъков и коафьорът Георги Петков.

Всички те са в Маракеш със съдействието на Planeta Holiday, а съвсем скоро ще стане ясна и целта на тяхното посещение. Веднага след пристигането си в Мароко, звездната група се отправи към една от перлите на Маракеш - невероятната Градина Мажорел. Ценителите на изкуството знаят, че това е любимата градина на модния гений Ив Сен Лоран.

През 1919 г. първият творец, който идва тук, е художникът Жак Мажорел, чието име градината носи до днес. Години по-късно Ив Сен Лоран купува имението Мажорел от вдовицата на художника и основава фонд, който поддържа градината и музея, отворени за посещение на туристи. Точно там се ражда и идеята за един пристрастяващ аромат, наречен “Опиум”. В знак на уважение към таланта на модния гуру, Добромир Киряков и Галена бяха вдъховени певицата да се снима в градината със стайлинг на този бранд.

Източник: planeta.tv