Десислава е един от треньорите в третия сезон на "Гласът на България", който стартира на 21 септември.

Гласовитата изпълнителка призна, че е приела предизвикателството, защото гледала английския вариант на шоуто и тайничко мечтала да седне на треньорския стол.

"Затова, когато Слави Трифонов ми звънна и ме покани, не мислих много дълго. Може да нямам музикално образование и да не боравя толкова добре с музикалните термини, но имам усет и мога да преценя кога някой пее добре. За мен е важен талантът" - казва тя.

Докато гледа кандидатите за музикална слава, Деси понякога се разчувства и дори плаче. Преди ден го направила, защото много искала да задържи едно момиче в състезанието, но в крайна сметка другите треньори решили да отпадне, пише "Труд".



Когато била малка, в училище често имитирала танците и сценичното поведение на Майкъл Джексън. "Първият прякор, който получих в училище, беше Сиси Кеч! Не защото приличам на нея, а и аз харесвах Мадона и Майкъл Джексън, а защото по това време тя беше много известно име" - спомня си през смях ДесиСлава. След това станала Каратистката, защото тренирала карате и дори успявала да надвие момчетата. И докато стане в осми клас, не спирала да мечтае как ще стане полицай.

В момента тя признава, че е щастлива с приятеля си Зарко, който е ММА боец, имат сериозни планове за общото си бъдеще, но искат да развиват и кариерите си. За сватба засега не мислят, но за дете - със сигурност. "Смятам обаче, че това е Божа работа - всичко с времето си" - казва ДесиСлава.

Преди време певицата се опита сама да прави музикална телевизия, но се отказа. Сега смята, че липсата на опит я е провалило. "Провали ме това, че не разбирах от този бизнес и осъзнах едно нещо - този ми опит ми костваше много пари, нерви и енергия", признава ДесиСлава. И допълва: "Има хора за всичко - аз не съм за бизнес".