Фолк певицата Деси Слава сподели, че е много развълнувана за новата си роля като треньор в "Гласът на България".

Слави Трифонов лично й звъннал да я покани, а тя приела веднага, защото мечтаела от много време да стане част от певчески проект.

"Притеснявам се дали ще справя с тази роля. Нямам музикално образование, не боравя с музикални термини, но много искам да предам своя опит на младите.", сподели Деси пред камерата на bTV.

Останалите треньори във формата ще бъдат Миро, Орлин Горанов и Наско от БТР. Деси Слава заяви, че е най-респектирана от Орлин Горанов, но се надява да има добри отношения с всички треньори.

Преди старта на "Гласът на България" Деси ще замине за кратка почивка със сина си Майки и приятеля си Зарко. След почивката изпълнителката ще изпраща сина си да учи в САЩ, затова е малко депресирана.

"Мисля, че само ще плача, много ще ми е мъчно, но Майки ще живее при наши близки в Америка, там са чичо му, баба му и баща му. Искам да има развитие и да придобие нови ценности, които тук просто нямаме.", допълни Деси.



Тя заяви, че е много влюбена, но не мисли за сватба. С ММА боеца Зарко смятат да заживеят заедно, дори искат да имат дете в най-скоро време.