Фолкзвездата Десислава си открадна три дни за почивка и с приятеля й Благой Найденов се скриха в приказен хотел в Лещен.

Певицата има сантимент към Родопите и използва всеки свободен миг, за да ги опознава с километрични преходи.

„Не знаех, че има световен ден на думите "Обичам те", но сега ми го честитиха. Затова кажете на важните за вас хора, че ги обичате и ги целунете!”, призова във Фейсбук Деси с кадър, в който гушка боксьора в басейн, чийто ръб се слива със зеления хоризонт. Калдъръмените улички на курортното селище двойката разучава без сина на Деси Майки, който в момента е на лагер на морето. Изпълнителката на „Отново се родих” успя да събере и солидно количество рецепти от местните баби и се закани да гости приятелите си в София с пататник, видя човек на „Монитор”.



Романтичните снимки от ваканцията накараха феновете на Деси да подновят апелите с Благо да си направят си бебе. Идеята тръгна след кръщенето на племенницата на Деси Вивиън, което бе в Пловдив наскоро. Гласовитото миньонче и спортистът обгрижваха толкова охотно момиченцето, че близките им също започнаха да ги подкачат и идеята за създаване на сестричка на Майки доби почти кампаниен вид.

Деси обаче едва ли скоро ще получи включване от щъркела, тъй като към момента работата е сред основните й приоритети. Именно отказът й да забременее и да свие семейно гнездо бе сред причините да се раздели с дългогодишната си любов - ММА боеца Светлозар Савов-Зарко. Наскоро певицата призна, че е обмисляла сериозно и опцията за осиновяване, но е решила да предприеме тази стъпка едва след като загърби сцената. „Иначе няма да мога да присъствам пълноценно в живота на това дете и да му дам любовта и времето, от които има нужда.”, аргументира избора си Деси.