С отрицателен тест за КОВИД-19 вече е Деси Слава. Преди около две седмици певицата се оказа заразена. Сега Деси Слава вече е съвсем здрава, и то точно за 19-ия рожден ден на сина си Майки! Изпълнителката сподели, че е в края на лечението си от китайския вирус и чака финален трети тест, който също да е отрицателен, за да е сигурна, че не е заразна. Блондинката се чувства отлично, дори заявява, че кара страшния вирус супер безсимптомно, много по-леко дори и от обикновен грип.

Колкото и добре да се чувства, племенницата на Мими Иванова и Развигор Попов все пак не излиза и контактува с останалия свят през интернет и нонстоп е на телефона. Около нея неотлъчно е Малката Кобра, боксьорът Благой Найденов. Като типичен боец той хич не се притеснява от вируса и не е хипохондрик. Двамата с Деси Слава си делят грижите по малкия Борис, който тази зима ще навърши 3. Както стана ясно, изпълнителката се подложи на самолечение у дома.

Деси Слава сподели, че и има леки симптоми в началото като тези на Галена - тоест замаяност, главоболие и загуба на вкус и обоняние. Десито обаче нямала никаква температура. Затова след признанието на Галена, че е заразена с китайския вирус, Деси на бегом се тества и излиза положителен резултат.
"Имам чувството, че някой постоянно ме дебне да ме зарази... Психически е много неприятно. От много места може да се хване", казва певицата.

източник:България днес