Фолк певицата ДесиСлава най-после се е решила да отговори с „да” на предложението за брак на половинката си – ММА боеца Светлозар Савов, който й предложи още преди година.

Това ще е втори брак за певицата, която бе омъжена за бащата на сина си Майки.За по-младото си гадже тя дори вече планирала къде ще се омъжи - на Сейшелите, съобщава HotArena.net.

Двамата искали невероятна екзотична сватба на острова, а изпълнителката дори вече е посетила райското кътче да тества обстановката.

Тези дни певицата бе на Сейшелите с приятелка и не скри, че скоро отново ще ги посети, но този път с ММА боеца. На въпроса дали възнамеряват да се венчаят там, тя предпочете да запази отговора за себе си, като заяви, че иска сватбата да остане в тайна, с което затвърди слуховете за предстоящото събитие. Тя сподели, че е очарована от Сейшелите и дори веднага извикала екипа си, за да заснемат нов клип.



Покрай снимките Деси Слава няма да забрави един куриоз. Екипът решил да снима в частен водопад и охранителят с охота ги пуснал, но тъкмо когато нагласили техниката, дошъл собственикът.



Освен че ги изгонил, той уволнил охранителя, за което Деси Слава се почувствала много виновна, но не успяла да убеди ядосания шеф да върне на работа охраната.