В последния летен ден ДесиСлава се появи навлечена като за ледников период в шоуто на Димитър Рачков, видя Hotnews.bg. Певицата, която цял живот води битка с килограмите, се пробва под катове дрехи да скрие напълняването след раждането на втория си син. Освен с клин, дълга риза, още по-дълго сако, всички в черен цвят разбира се, изпълнителката си бе нахлупила и барета, която да я направи поне марлко по-висока.

ДесиСлава бе качена на обувки с огромен ток, на които трудно ходеше, а за изпълнението й сцената потъна в тъмнина, която допълнително осигури комфорт на изпълнителката. Тя стоеше меко казано нелепо на сцената на фона на останалите участници в шоуто. Всички те бяха полуголи, както изисква темата на предаването "Ориент експрес".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@desislavaofficial)

ДесиСлава обеща да дойде на гости на Рачков за по-дълго, след като остави сина си на баща му. Двамата с таткото Благой Георгиев са разделени от известно време, но не говорят по темата. Самият факт обаче, че ДесиСлава употреби думата „бащата на детето“, а не „мъжа ми“ ясно показва, че двамата не са заедно, но спазват добри отношения заради хлапето.