Десислава се възмути от разпространената информация, че пее само за пари и често правила комерсиални песни, за да се продават по-лесно, както и от информацията, че си е правила куп корекции по лицето.

"Не знам защо в медийното пространство се разпространяват новини, че пея само за пари и че имам хиляди корекции по себе си", зачуди се Деси.

Блондинката подчерта, че никога не е обръщала внимание на глупостите, които се пишат за нея, но не разбира, защо това се е случило и в навечерието на Нова година.

"Никога не съм обръщала внимание на глупостите по мой адрес, но наистина е грозно в навечерието на новата година, вместо да сме позитивни, благодарни и искрени, да има злоба, лъжи и грозни думи. Вместо да сме позитивни, благодарни и искрени, да има злоба, лъжи и грозни думи. Няма да се оправдавам – хората, който ме познават, са наясно, че никога парите не са били водещи за мен. Това, че съм правила песни с комерсиална цел означава, че може да не са най-типичните за мен, но хората и пазара ги изискват."

Хитовата певица заяви, че няма да коментира разпространените глупости, че е с множеството корекции по себе си и отсече, че е доста неприятно да се преиначават думите на човек, пише blife.bg.

"Тази глупост и лъжа с хилядите корекции дори няма да я коментирам. Неприятно е да се преиначават думите. Неприятно е да се търси лошото, сензацията. Но....всеки си има приоритети и неща, в които да вярва. Бъдете човечни, състрадателни и влагайте сърце във всичко. Вярвайте в доброто!", написа Деси във фейсбук страницата си.