Кавър версия на хита на Майкъл Тело „Ai se eu te pego”, изпята от Десислава изтече вчера в Интернет.

Ден по-късно гласовитата изпълнителка коментира „Не ми е приятно, разбира се. Това е нещо много лично. Песента на Michel Telo е любима и много специална за едни мои приятели. Те са двойка от сравнително скоро. Маги ми е близка и много искаше да изненада приятеля си.

Самата аз харесвам песента и взех присърце идеята й. Веднага организирах да запиша песента с български текст, защото имах участие в столичен клуб и там беше идеалното място да ги изненадам. Поканих ги на участието ми и изпях песента, като разбира се, беше специален поздрав за тях. Не съм имала намерение да записвам или пък да издавам тази песен. Тя е хит и не мисля, че има нужда от версия на друг език.

Просто това е моят подарък към една близка приятелка, която обожава тази песен. Не съм мислила заглавие, тя е просто послание на една жена, която е готова да направи всичко за един единствен мъж. Дори не ми се иска да обявявам хората, които са ми помогнали за тази песен. Тя е както се казва „по истински случай” и посветена на точно определен човек. Беше и предвидена само за тесен кръг от хора...Не съм и предполагала, че ще изтече в Интернет” - обясни Десислава.

Все по-често явление е изтичането на песни в нет-а, не само в България, а и в световен мащаб. Засега не е ясно как песента е попаднала в Мрежата и кой има вина за това. Певицата и екипът й останаха неприятно изненадани от ненавременната премиера, тъй като на дневен ред за Десислава е представянето й на "Евровизия".

„Преди финала на 29 февруари, не мисля да пускам песни. Имам готова поп фолк песен, имам и денс парче. Но сега усилията и енергията ми са посветени изцяло на едно добро представяне на Евровизия” – заяви Десислава.