Златни украшения подари фолкдивата Десислава на своята племенничка Вивиън за кръщенето, което събра за няколко дни в Пловдив близките й от цял свят.

За да отпразнуват повода на родна земя, сестрата на певицата Ина и съпругът й Ненад си дойдоха от Швейцария. Бабата на момиченцето Женя пък се прибра от Лондон, където работи през последните три години.

Малката Вивиън бе кръстена в местна църква през изминалия уикенд, след което семейството се премести да полее празника и в ресторант. Редом до Деси по време на тържеството застана и гаджето й – боксьорът Благой Найденов. „Двамата много се радват на Вивиън, голямо глезене пада с тях”, разкриха пред „Монитор” приближени до гласовитото миньонче. Освен бижута, щастливата двойка подари на малкото момиченце и куп дрешки.

Десислава постави и рекорд за непретенциозност към визията си. На кръщенето тя се появи с ефирна лятна рокля и без грим, за което получи голяма подкрепа от фенбазата си във Фейсбук.

В социалните мрежи тя публикува снимка, на която с Благо и Вивиън изглеждат като щастливо семейство. Това провокира последователите на звездата да замечтаят скоро да я видят отново с малко бебче в ръце, този път плод на любовта й с доста по-младия от нея боксьор.

„Хайде, действайте за сестричка на Майки. Трябва и едно момиченце да наследи красотата ти” и „Много ви отива това малко сладурче. Помислете по въпроса.” са само част от коментарите на въодушевените фенове. Деси обаче едва ли скоро ще получи включване от щъркела, тъй като към момента работата е сред основните й приоритети. Именно отказът й да забременее бе сред причините да се раздели с бившия си дългогодишен приятел – ММА боеца Светлозар Савов-Зарко.

Своето внимание днес Деси разделя между професионалните си ангажименти и сина си Майки. Само два дни преди да кръсти племенничката си, тя отпразнува и неговия 15-и рожден ден.