ДесиСлава преживя неуспеха си на ''Евровизия'' и вече не страда, че не тя ще представя България тази година на иначе престижния конкурс.

Певицата призна в пловдивски клуб, че не харесва песента на Софи Маринова, която спечели на родно ниво и спокойно обясни:

„Смятам, че „Любов без граници” е с изтъркано румънско звучене. За щастие Софи има уникален глас и благодарение на него хората изобщо забелязаха и обърнаха внимание на парчето. Не така трябва да се покажем пред света. За това в моето парче бяхме вкарали и фолклорни елементи, но както и да е, всичко вече свърши.”

Въпреки, че е "леко" обидена и според нея вотът е бил доста тенденциозен, Деси смята догодина отново да участва в надпреварата.

Относно дуета си с Тони Стораро певицата разказа, че клипа към песента вече е сниман и след около две седмици трябва да види бял свят.

Бившата шефка на музикална телевизия издаде, че темата на баладата е „без теб не мога” и се надява дуетът да се хареса на почитателите им, пише zvezdno.bg.

По време на участието си в клуба, Деси често казваше "наздраве" на всички, макар и без чаша в ръка. „Опиянена съм от любов”, изпусна се тя.

*Деси и Светлозар

За тези, които не са наясно, изпълнителката на „Бели нощи” си има ново гадже. Въпреки, че все още не потвърждава самоличността му, блондинката призна, че е влюбена до уши. Според слуховете мъжът до нея е 10 години по-младият ММА боец Светлозар Савов, който участва в клипа й към песента "Най-неправилният мъж".

Според клюката искрата припламнала още по време на снимките, а наскоро двамата се отдали на романтична почивка в Доминиканската република.

*Светлозар Савов