Продуцентската дейност на Десислава скоро ще започне да се превръща в сутеньорска, коментират колежки на опитващата се да пробие на още едно поприще изпълнителка.

След като новата звезда Надя грейна на корицата на известно еротично списание, стана ясно, че точно Десислава я е накарала да се снима за журнала, защото щяло да й донесе страхотни дивиденти.

Оказва се обаче, ще обещаният хонорар от 2000 лева, който момичето е трябвало да получи, всъщност оставал за нейната продуцентка. Мотивът бил, че средствата ще бъдат инвестирани в кариерата на Надя.

Блондинката дори насърчавала момичето да се среща със заможни господа, които и бездруго я ухажвали редовно по време на техните общи участия из цялата страна.

Надя била шокирана в началото, но си дала сметка, че ако иска да пробие, ще й се наложи да бyде все по-разкрепостена, както я учела Десислава.

Любопитно е, че сaмата новоизлюпена продуцентка е отказвала поне 5 пъти да краси корицата на еротичния журнал, защото смята, че не е достатъчно слаbа, за да се разсъблече, пише в. "Галерия". Освен това се срамувала и от сина си Майки, чиито съученици щели да го подиграват.