Фолк певицата ДесиСлава вдигна купон за чудо и приказ за рождения ден на първородния си син Майки. Преди дни момчето стана на 18 години и по случай пълнолетието известната му майка се изръси с луди пари за парти. Десислава лично се заела с организацията на купона, тъй като покрай името си имала достатъчно познати и връзки по заведенията. Певицата наела специална агенция, която да се погрижи за декорацията.

Само украсата е излязла около хилядарка на гласовитата блондинка. Специално за партито ДесиСлава затворила цяло заведение, за да е сигурна, че гостите няма да бъдат обезпокоявани от случайни посетители. Наела и диджей, а самата я също е изпяла няколко песни в чест на сина си, писа „Галерия“.

Огромно перо била самата консумация, тъй като поканените били към стотина. Деси наела и фотограф, който да запамети събитието. Запознати разказват, че това не е било рожден ден, а цял бал, за който похарчила над 3000 лева.



Освен пищното парти ДесиСлава изненадала сина си и с нова лъскава кола. Момчето се похвали, че шофира новото си возило със 140 км/ч – твърде смело за млад и неопитен шофьор и то в проливен дъжд, късно през нощта.