Фолкпевицата ДесиСлава заби ново младо гадже, научи "България Днес".

Една от най-красивите ни изпълнителки е страстно ухажвана от олимпийския шампион за младежи Благой Найденов, който след наказание от девет месеца в бокса ходи на всяко участие на изпълнителката.

"Много хубава двойка са, макар тя да му е кака, но и със Зарко беше същото. На Деси й върви на спортисти", коментират зараждащата се връзка на изпълнителката на "Бели нощи" и младата звезда на бокса.

Благой и Деси се познават отдавна. Младото лъвче, както наричат шампиона, се опитва да ухажва кака си от няколко месеца. Доскоро обаче не бе удостоен с каквито и да било отговори на есемесите си според общите приятели на двамата.
Само преди дни обаче звездата на "Пайнер" имаше участие в заведение в Студентски град, където най-сетне бе благосклонна към ухажванията и нападките на Благой и компания.

"Цяла нощ не се отдели от сепарето на шампиона. Раздаде се с новите си хитове и тези отпреди години. Въпреки че е наляла няколко килограма, Деси продължава да е секси мацка", смятат от компанията на Благой Найденов. Запознати със свалката твърдят, че след края на участието си певицата е била изпратена от боксьора, а какво е станало по-късно, може само да се гадае.

"Щом не ви вдигат телефона, значи още може да се изпращат", пошегува се приятел на спортиста, потърсен от "България Днес" за коментар на новата любовна двойка на годината.

Благой Найденов е един от най-талантливите млади боксьори у нас. От юли той търпи наказание от Българския професионален боксов съюз за срок от девет месеца след опит за манипулиране на резултат от мач.

През февруари Найденов наруши правилника, след като промени съперника си за професионалния му дебют и броя на рундовете от четири на шест.

"Разделих се със Зарко само и единствено защото не му родих навреме дете, а той много искаше", отговори в публичното пространство певицата на въпросите защо вече не е двойка с ММА боеца.