Финалът на 'Маскираният певец" наближава. Само трима артисти останаха да се борят за победа. Това са Розата, Пчелата и Гарванът. Точно тези три изпълнители са и голямата загадка в шоуто.Интересно разкритие направи Алисия. Принцесата от „Маскираният певец” смята, че зад маската на мистериозния Гарван се крие колежката й ДесиСлава.

Случайно или не, фолкаджийката обяви, че пуска нова песен-нещо, което не се е случвало отдавна. ДесиСлава пусна и снимка от клипа към парчето, където изглежда повече от блестящо. Изпълнителката няма много ангажименти, затова може най-спокойно да се е съгласила да участва в шоуто. Ако се окаже вярно, в "Маскираният певец" ще са участвали две от най-известните представителки на лекия жанр.

Досега за Гарвана клюкарите твърдяха, че е Деси Добрева, Крисия или Жана Бергендорф. „Розата е певицата Роберта – призна в ефира на Нова Алисия. – Песните, които ги пях, ги изпълнявах за първи път. Беше страхотно предизвикателство. Приех да участвам в шоуто защото ми хареса идеята”, добави певицата.