Фолкпевицата Десислава се е разделила с гаджето си - ММА боеца Светлозар Савов, научи "България Днес".

Раздялата им обаче е само временна, тъй като професионални ангажименти ги запратиха в различни краища на света. Изпълнителката пътува до Сейшелските острови, за да си почива.

"Бях с една моя приятелка Калина (между другото песента ми с Бой Джордж и Марк Ведо "Калино моме" е посветена на нея). Изкарахме чудесно, даже свършихме добра работа с видеото. Остава да се монтира и го пускам. Понякога е много добре да съчетаеш полезното с приятното", каза още певицата.



В същото време приятелят й е в САЩ, където се подготвя за двубой в края на този месец.

"Не сме се разделяли за толкова дълго никога. Не приемам това като тест за връзката ни - сигурна съм в човека до мен!", допълни Десислава.

Двамата дори обмисляли да заживеят заедно. Той й предложил тя да се пренесе при него. Дори в момента Савов прави ремонт на жилището си и се допитва до нея за детайлите, за да е уютно и за двама им.



"Говорили сме си, че няма да се закотвим на едно място, и двамата обичаме да пътуваме. Ще ходим на вилата му в Златарица и в София, и в Пловдив. Той винаги е до мен. Успокоява ме и ме подкрепя, когато имам грижи", заяви Десислава и призна, че е силно влюбена.

След завръщането си от чужбина певицата се появи напълняла на участие в култовата столична дискотека БИАД. Тя беше с предизвикателна рокля, която разкри доста от прелестите й.



Певицата беше гост на ретро парти, на което изпълни най-големите си хитове, създадени преди повече от 10 години.

Феновете обаче не можеха да отлепят погледи от предизвикателното й облекло. Именно късата рокля на Десислава разкри наедрелите й крака. Ниският ръст на певицата пък допълнително подсилваше напращелия вид на изпълнителката на "Мъжете всичко искат".

В разгара на купона поуморената Десислава директно седна на сцената, но това й изигра лоша шега. Фолкпочитателите веднага забеляха наедрялото й коремче, но се оказа, че тя не е бременна, а просто е качила килограми и в тази област.



Напълняването обаче не се е отразило върху настроението на Десислава, която цяла вечер се раздаваше, танцуваше с гостите на дискотеката и направи запомнящо се парти. Не липсваха и обожатели, които искаха да свалят любимката си, но тя тактично отклоняваше любовните им предложения.