Русата дива ДесиСлава от пръв поглед си заплю Ваня Джаферович в Къщата на Големия брат.

Още с прекрачването на прага той предизвика одобрението на всички съквартиранти. Фолк певицата обаче бе особено заинтригувана от неговото присъствие.

Деси Слава наскоро се раздели с дългогодишното си гадже - ММА боеца Светлозар Савов, и оттогава има само моментни забежки без обвързване. Според нейни близки обаче тя е жена, която има нужда от силно мъжко присъствие и все се надява да срещне истинската любов, която да продължи цял живот. Във всеки по-привлекателен мъж тя виждала шанс тази нейна детска мечта да се сбъдне.



Същото стана и с Ваня Джаферович още в първата вечер в Къщата. По-наблюдателните веднага забелязаха как Деси, която се бе настанила сама на меката мебел, веднага се премести на масата при другите съквартиранти, когато там седна и бившият футболист. Заинтригувана от присъствието му, тя току отместваше поглед по посока на синеокия победител в „Сървайвър", докато той разговаряше с всички около себе си, без да показва подчертан интерес към никого. Макар да се опитваше да не й личи, езикът на тялото издаде мислите на Деси Слава.

В същото време рязко намаляха шансовете за флирт между нея и Борислав от „Къртицата", който беше предречен от Антония Петрова. Русата дива не проявява никакъв интерес към плейбоя. Близки на Джаферович пък смятат, че тя няма шансове и с футболиста. Той твърде много държал на жена си Жени и на двете си деца, за да се впуска в рисковани флиртове пред телевизионните камери.