ДесиСлава втрещи обществото като заяви, че не е в състояние да се къпе сама и предпочита да намери някой доверен човек, на когото да плаща за тази „досадна" работа.

Единственото изискване към служителя обаче било да не я изненадва отзад, когато изпусне сапуна.

На секундата в интернет пространството се надигна вълчи вой и хиляди заявиха, че са готови да вършат това безплатно. Позивите им обаче бяха тактично отхвърлени от примадоната която вметна, че ще се обърне към специализирана агенция за подбор на персонал.

Певицата изненада още с твърдението, че не знае как да измие косата си, защото от години плащала на професионалисти да се грижат за нейната руса грива.

Всеки месец се бъркала за по 600 лева, срещу които майсторите - коафьори полагали необходимите грижи, пише skandalno.bg.

Изпълнителката е категорична, че това не са пари на вятъра, а инвестиция, която й осигурява още половин час спокойствие на ден.

В момента Деси Слава се е концентрирала върху реализирането на последния си музикален проект, за който все още се знае много малко. Засега е ясно само, че новото парче ще е дуетно и в него ще се разказва за любов, секс и изневяра.