Деси Слава сподели в предаването "Комбина", че е имала много труден период с бизнес начинанията си като самостоятелен изпълнител и най-вече при създаването на своята собствена телевизия DSTV, която впоследствие продаде.

"Разбрах, че най-добрият бизнес за мен е да влагам в себе си, в моя талант. Малко скъпо ми струваше да го разбера, но си доказах и това. Загубих ужасна много пари. Мога да кажа всичко, което имах до този етап. Усетих какво е да си на дъното. Имах моменти на депресия, много плаках, няколко дни подред и изведнъж наистина осъзнах, че съм на дъното и си казах:

"Ами под дъното няма друго, значи оттук нататък ще е нагоре" - се почувствах толкова щастлива... Това беше един много хубав урок за мен, много скъп", разказа тя.

Деси Слава коментира връзката и с бившия си приятел Зарко. „След излизането ни от къщата на Биг брадър не се случи нищо между нас. Има чувства между нас, плановете ни бяха много сериозни. Искахме деца. Но в момента не сме заедно и не знам дали е приключило, или не. Бъдещето ще покаже” - сподели певицата.

Тя разказа, че в момента няма мъж до себе си и се е отдала изцяло на работата и своя син Майки.