Десислава не се е отказала от отдавнашното си намерение да направи свой самостоятелен концерт, на който да представи специално подбран репертоар и в  аранжименти на живо с бенд.

Гласовитата музикална звезда признава, че дължи този концерт на вярната си публика и ще го направи, за да зарадва почитателите си."Аз много отдавна си мечтая и дори имам визия за това как трябва да изглежда моят концерт - концертът, който заслужават моите почитатели, които вече 10-15 години ме подкрепят. Имам тази визия и донякъде имам и смелостта да го направя. Самите ми почитатели знаят, е съм малко неорганизирана и просто трябва малко повече време, за да се случи всичко. Да не кажа голяма дума, но смятам през 2013-та към есента да стане. Наистина е нещо, по което работя от две-три години и малко го позарязах" - признава певицата в телевизионен ефир.

Тези дни пък се очаква да излезе новият видеоклип на Десислава, който е към попфолк парчето "Мръсни поръчки". Песента бе заснета в средата на октомври, пишат от signal.bg.