Фолк певицата Десислава влиза в Къртицата.

“Приех, защото имам много страхове, които искам да се опитам да преодолея. Участието ми е предизвикателство и тест за самата мен”, така Десислава коментира решението си да стане част от риалитито. Звездата призна, че има страх от всякакви екстремни изживявания и най-вече от височини.

“Сестра ми е голям фен на шоуто. Тя живее в Швейцария, но не е пропускала нито един епизод. Тя ми подшушна, че вече има подозрения кой е Къртицата. Смятам, да проверя дали е права и да разкрия кой е саботьора в Групата”,  разказа още Десислава, която вече активно се готви за влизането си в шоуто в четвъртък.

Единственото нещо, което певицата категорично не би направила във формата е да се съблече гола. С кои свой страхове и фобии ще се сблъска русата красавица в Базата и дали ще успее да разконспирира Къртицата предстои да разберем.  

Междувременно страстите в Базата продълъжават да се разгорещяват. В събота почти всички очакваха Левски да стане новия шампион на България, като най-емоционален бе разбира се Божидар Искренов - Гибона - една от най-големите сини легенди.

Раздразнен от загубата на любимия си отбор в този решаващ мач и под влияние на известното количество алкохол Гибона за първи път влезе в словестна схватка с доскорошния си първи приятел Киро.

И въпреки че на момента останаха без коментар, думите, които Гибона употреби, бяха запомнени и на следващата сутрин станаха основна тема в Базата.

Миналата седмица Рут Колева сподели пред цяла България, че е бременна и помоли участниците в Базата да се въздържат от коментари по темата. Велислава и Марина, обаче не уважиха желанието й и само няколко часа по-късно обсъдиха ситуацията по възможно най-недискретния начин.

На другия ден участниците напуснаха Базата за снимките на хитовата игра „Съблечи си късмета“, където, далеч от камерите, но не и от погледите на останалите, Рут потърси по агресивен начин обяснение на Велислава за всеки един от упреците по нейн адрес.

На последния елиминационен тест Тони успя да победи Жени и така спечели правото да остане в шоуто и да изкара една седмица, отделен от Групата в катуна. Там Моро още сънува розови сънища с Марина, която изкара седем дни в близост до леглото му.

Според Моро Къртицата е именно Марина, а тя вече се подготвя за новия елиминоционен тест в четвъртък, на който е сигурна, че ще се яви.   В поредната „Нощ на Къртицата“, наречена „Среднощни пастири“, участниците ще бъдат разделелни на два отбора.

Задачата на първия отбор е да милват кравата Галя и да я придружават неотлъчно, докато тя се разхожда из Базата, а задачата на втория отбор е да я навигира и да събира топлите „торти“, които тя оставя след себе си.