Фолк певицата Десислава изпадна във финансова криза. Тя сама призна това малко преди да влезе като гост-звезда в „Къртицата”.

Певицата съвсем го е закъсала с парите през последните месеци, твърдят притеснените й приятели. Поредица от неуспешни бизнес начинания и липсата на достатъчно ангажименти оказали своето влияние.

Проблемите й започнали още в средата на 2009 г. След решението й да избяга от „Пайнер", певицата хвърли страшно много пари в свой проект за нова музикална телевизия. Начинанието бе неуспешно и имаше опустошителен ефект върху банковите й спестявания.

Десислава и за момент не се замислила, когато й предлагат да влезе в „Къртицата". Хонорарът ще й дойде повече от добре, за да стъпи поне временно на краката си.

Пред свои близки неостаряващата чаровница споделила, че има куп идеи как отново да изплува на повърхността. Зарекла се е да запише и нови песни, с които отново да спечели симпатията на по-платежоспособните клубни босове.

С годините тя се е замислила сериозно и за свиване на семейно гнездо. Но е категорична, че личния й живот е съобразен със сина й Майки. Той е на първо място за нея, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.