Къдрокосата блондинка, която се лута между попфолка и R'n'B-то, призна, че приятелят й Светлозар Савов е най-голямата й любов.

Десислава и ММА боецът Светлозар Савов продължават да се обичат все така, както в началото на своята връзка.

Според блондинката той изобщо не се вписва в стереотипа, че борците и боксьорите са с по-ограничени умствени способности. Той е коренно различен от всички останали и именно с това привлякъл вниманието на гласовитото миньонче.

"Тази година завърши магистър "Кинезитерапия" с отличен 6. Той възприема ММА боевете като спорт", обясни изпълнителката на "Усещам", пишат от blife.bg.

Певицата призна, че той е най-голямата й любов. Когато един човек обича истински, всичко е много хубаво. Не може да каже дали именно с него е правила най-хубавия си секс, просто защото се чувства неудобно да коментира публично тези неща.

"Чрез секса хората си показват колко се обичат. Когато е с любов, сексът не е просто ключ в ключалка", добави още Деси в предаването на Карбовски по TV7.

Зарко, както го наричат приятелите, не е повърхностно момче, макар да е много по-млад от Десислава. За него сексът определено не е на първо място и нея се обичат истински. Освен това се разбира много добре със сина й Майки.

"Има много добър подход към сина ми. Борят се от време на време", издаде още Деси.