Попфолк певицата Десислава има нова тръпка в живота си.

Боецът по смесени бойни изкуства (ММА) Светлозар Савов успя да завърти главата й. Освен на любовния фронт, изпълнителката жъне успехи и в професионалната сфера. Десислава зарадва своите почитатели с видеото към новото си поп парче "Only one".

В клипа основни действащи лица са самата изпълнителка и гаджето й Светлозар Савов, които разиграват горещи морски сцени. Фолк дивата разкри пред „Монитор" как е срещнала любовта и какво вълнува душата й в момента, пише lifestyle.bg.

"Запознахме се на снимките на видеоклипа към песента ми „Най-неправилният мъж". Всъщност историята беше доста интересна. Идеята на клипа беше да съм на ринг и всъщност търсех спортист, по възможност майстор по смесени бойни изкуства или ММА боец. В интерес на истината не исках да е типичният боец, не го виждах като човек с неприятни и остри черти. Тогава звъннах на един мой приятел в Русе.

Казах му, че търся боец и той ми отговори: "Защо не си се обадила? Познавам един точно като за теб - прилича на счетоводител." Проверих веднага въпросния боец в Интернет, за да видя този „счетоводител", и веднага се съгласих. Още тогава, на снимачната площадка, се усещаше нещо... не мога да го обясня. Отново, през януари, се срещнахме - съвсем случайно, но явно съдбата си знае работата. Оказа се, че и двамата сме мислили един за друг след клипа, но никой не е имал смелостта да се обади на другия. Все пак излязохме на среща и беше хем притеснително, хем вълнуващо," споделя Десислава.

Певицата признава, че синът й вече е приел новото й гадже. "Зарко много обича децата и има страхотен подход към тях. Майки вече има много подаръци от него и се гордее с нашите отношения. Харесват се определено и това също според мен допринася за развитието на връзката ни. Изключително различен е от мъжете, които познавам. Много е мил. Мога определено да кажа, че ме допълва. И най-важното - разбира ме. Изключително трудно е с нашата професия да срещнеш човек, който да те разбира, да ти влиза в положението. Зарко се старае да го прави и аз оценявам това."