Гръцката суперзвезда Деспина Ванди се развежда с бившия нападател на националния отбор и на АЕК (Атина), а сега президент на родния си клуб Демис Николаидис. В съвместно изявление 51-годишната певица и Демис (47) обявиха, че след 18 г. разтрогват брака си. Преди това те били още 3 г. заедно като гаджета. Плод на любовта им са 17-годишната дъщеря Мелина и синът Йоргос, който през август ще навърши 14.

„Абсолютният ни приоритет е грижата и защитата на нашите деца и молим да зачитате решението ни“, гласи съобщението. Една от най-богатите двойки в Гърция бе пример за партньорство, в което всеки подкрепя другия. През 2004-та, когато АЕК беше във фалит, а отборът изхвърлен в Трета лига, Николаидис се нагърби със задачата да го изправи на крака с помощта на феновете.

Тогава Деспина игра активна роля в тази посока, а когато имаше предложения да се вдигнат цените на билетите, за да се съберат повече пари, тя се противопостави, отбелязва Лупа. Ванди излезе с мнение, че “АЕК е на всички фенове, които го обичат – и на бедните, и на богатите”, и всеки трябва да може да си позволи билетите.