Поп-фолк изпълнителката ДесиСлава, която от известно време се подвизава с поп псевдонима си Dess, разказа пред Жана в "Сладки приказки" какво мисли за новата си песен и какви бъдещи дуети замисля.

ДесиСлава сподели приятните си впечатления от изпълнителя Бой Джордж, с когото тя се запозна и купонясва по-рано тази година: "Джордж е много готин, никога не съм искала да го притеснявам и натрапвам. Той често и сам ми пише имейли, дори в Туитър си беше сложил наша обща снимка. Никога не съм искала да го притеснявам, но явно е останал с добри впечатления от мен. Той ми предложи да направим общо парче, което предстои да бъде направено, но все още незнам кога. Имаме идеи, дори скоро ми беше писал за тази песен, че се работи върху нея."

Наскоро стана ясно, че песента на ДесиСлава за Евровизия - "Love is alive" e начело на класацията. "Не искам да говоря предварително. Песента, която съм подготвила съдържа в себе си от всичко по малко. Интрото е български фолклор, много интересно, куплетът е чувствен, а припевът е много комерсиален. Смесица от всичко, което слушателя иска. Мисля, че има много добри шансове".

ДесиСлава призна, че е сменила псевдонима си на Dess,заради нежеланието на българските радиа да пускат поп сингъла й. Тя разказа, че не се страхува от конкуренцията, но иска да спечели.

Чаровницата сподели пред Жана, че няма мъж до себе си: "Не е тайна, че няма човек до мен. Незнам какъв мъж искам. Смятам, че като го срещна ще го позная. Аз съм имала отношения с мъже, които са били в много добро финансово състояние и с такива, които не били толкова добре финансово. Ще кажа, че преди всичко най-важното едни хора да са щастливи, е да гледат в една и съща посока." разказа Деси, пишат от Blife.bg.