Шампионът по бокс Детелин Далаклиев е първият сигурен участник в новия „ВИП Брадър", научи „Всеки ден".

Той вече е казал „да" на предложението на продуцентите да влезе в риалитито и да живее в изолация от останалия свят.

Детелин Далаклиев ясно си дава сметка, че спортната му кариера няма да е вечна, затова вече си търси други начини за препитание.

Един от тях са хонорарите от участие в риалитита. Той стана любимец на зрителите в „Денсинг старс". Въпреки че не се справи добре с танците и беше абониран за елиминациите, зрителският вот го остави доста дълго в шоуто.

Заради това продуцентите решили да го поканят и във „ВИП Брадър", убедени, че ще вдигне рейтинга. Хората го обичат, защото е шампион на България, както и заради вечната му усмивка. Крайната му откровеност пък често предизвиква смях.

В същото време обаче за Детелин се носят слухове, че е доста избухлив, когато засегнат интересите му. Ето защо не е изключено да стане един от участниците в бъдещите конфликти в Къщата.

В момента текат усилени преговори с родните звезди с цел да се направи най-добрия подбор на участници за новия сезон на риалитито.

Той тръгва от есента. Повечето хора от екипа няма да помиришат морето през лятото, защото ще бъдат заети със срещи с кандидатите да влязат в Къщата. Много е вероятно сред тях да има и други звезди от „Денсинг старс".