Детето-чудо в новия сезон на "Гласът на България" Иван Стоянов се оказа самоук талант. Едва двегодишен той заставал с гръб към телевизора и безпогрешно разпознавал артиста и изпълняваната от него песен. Впоследствие се записал в школа в родния Бургас и започнал да се явява по музикални конкурси.

Преди да се появи на кастингите на тъмно и да шашне с изпълнението си тренъорите на "Гласът на България", Иван представи страната ни на "Детската Евровизия" в дует с Габриела Йорданова. Именно там е първата му среща с певицата Поли Генова, която го пожела в отбора си този сезон. "Блестящ си", заяви блондинката след края на песента. А след като Иван избра за свой тренъор Графа, Поли не се поколеба да заяви на колегата си: "Сър Ампов, това е най-силният ви участник".

В предпоследния епизод от кастингите на тъмно следващата неделя, на сцената на шоуто ще се качи огнена италианка от Палермо, която мечтае да се запознае със своя идол - Поли Генова. 35-годишната преподавателка по английски обожава Поли още от участието й в "Евровизия", а "Гласът на България" е шанс да се запознаете с нея на живо, пише Труд.