Макар Джулия Робъртс да е едно от най-известните лица на Холивуд в цял свят, децата й все още не знаят за нейната слава.

В новия брой на списание "Vanity Fair", Джулия споделя, че при всяка удобна възможност забравя за светлините на прожекторите и се отдава на грижите по трите си деца - 7-годишните близнаци Хейзъл и Фин, и 4-годишният Хенри.

Тримата малчугани изобщо не знаели, че майка им е актриса и че е известна и хората я познават. Един ден, когато фен я забелязал на улицата и викнал „Това е Джулия Робъртс!", малкият Фин се обърнал към него и му казал: "Да, мама е Джулия Робинсън!"

"За мен това, което има най-голямо значение в живота ми е, че съм тяхната майка. Може да съм Робинсън, Джонсън или, която и да е друга. Не, славата, а личният ми живот ме изгражда като личност", твърди тя.

И докато децата й нямат идея какво представляват славата и известността, Джулия няма никакво намерение да ги насочва към филмовия бизнес, пишат от blife.bg. „По-добре е да си останеш анонимен, за да можеш да грешиш, без цялото общество да те съди”, казва тя.