Овен- Бъдете готови за неочаквани и приятни срещи. Денят е добър за представителите на творческите професии, така че не изпускайте възможностите и творете с удоволствие. Вечерта може да си позволите някои интимни сладости.

Телец- Вчерашните тенденции остават актуални и за днес. Пазете се от необмислени действия. Преди да кажете или направите нещо, добре помислете как ще се възприемат думите и постъпките ви от вашите близки.

Близнаци- Пред някои от вас стоят интересни перспективи касаещи кариерата им. Може да ви предложат интересен проект или по-добра длъжност. Е, поне изгледите са такива. В отношенията с любимия човек ще се наслаждавате на любовта си.

Рак- Обърнете внимание на необходимостта от съблюдаване на техниката за безопасност при работа с остри и режещи предмети. Има голяма вероятност от подобни травми. Обсъдете плановете за бъдещето със семейството си.

Лъв- Добър ден и много от вас ще се отдадат на плодотворни занимания. Никой не трябва да ви отвлича вниманието. Вечерта е подходяща за приятелска компания. Обсъдете с приятелите си новите идеи и проекти и навярно те ще ви предложат своята помощ.

Дева- Имайте предвид, че днес е много подходящ денят за любовни срещи. Голяма е вероятността да спечелите също и от лотария, затова опитайте си късмета. Може да ви провърви именно на вас.

Везни- Днес бъдете акуратни и щателно очистете себе си от пагубни мисли. Не се препоръчва да бъдете твърде активни и много да говорите в този ден. По-късметлиите Везни ще преживеят някои романтични мигове.

Скорпион- Напълно е възможно днес да получите някакви пари - връщане на дълг, даване на премия, вземане на проценти или застраховка. На работното си място отделете внимание върху завършването на започнатите проекти.

Стрелец- Добър ден за всякакви дела. Желателно е да отделите повече време за почивка, развлечения и да се порадвате на живота. Ако трябва все пак да работите, то посветете времето на водене на преговори и обсъждане на новите идеи и планове.

Козирог- Много от вашите представители ги очаква малко суетлив ден. Още от сутринта направете списък на делата, които ви предстои да вършите, но не надвишавайте възможностите си. Изненадайте романтично любимите си хора, денят е прекрасен за това.

Водолей- Имате известни очаквания към партньора си, но не го насилвайте и не пришпорвайте събитията. На работното място ще се наложи да отстоявате интересите си. Не позволявайте на колегите да си приписват вашите заслуги.

Риби- Използвайте днешните възможности, за да изясните за себе си сложните моменти, които предизвикват у вас затруднение. Благоприятно е планетното влияние за личния ви живот, за романтични срещи.