Овен- Благоприятно време да приведете живота си в равновесие. Ако досега сте били скъпи на думи, сега отново ще станете приветливи и разговорливи, но към флиртовете се отнасяйте внимателно и предпазливо, особено на работното място.

Телец- Предоставя ви се възможност да разширите своята дейност едновременно в много направления. Лунните ритми ще се отразят обаче на емоционалното ви състояние. Вашата аура ще има силно излъчване днес.

Близнаци- Ще действате предимно чрез разума си. Ако съвместите силата на вашият интелект съвместно с интуицията си, ще се получи комбинация, която може да бъде продуктивна при условие, че я задействате само в краткосрочни проекти.

Рак- Постарайте се да разберете какво искате в крайна сметка. От това зависят отношенията ви с партньора ви по брак или бизнес, които могат да се превърнат в сериозен проблем. Отдайте енергия на домашните дела.

Лъв- Днес ще тежите на мястото си, но неочаквани ситуации могат да отложат реализирането на някои ваши желания за неопределено време. Проблеми със здравето може да повлияят на самочувствието ви.

Дева- Всяко упорство от ваша страна и безапелационност могат да ви направят лоша услуга. Трябва да намерите точното поведение. Компромисите и тактическите ходове днес просто са задължителни.

Везни- Не се претоварвайте с излишни ангажименти и не се стремете на всяка цена да свършите всичко започнато. Другите дни ще ви коства по-малко усилия и при това вероятноста за успех е по-голяма.

Скорпион- Ограничавайте всички прояви на импулсивност и свободата в действията. Най-добрата тактика за сега е сдържаността. Емоционалното напрежение може да ви доведе до грешки.

Стрелец- Успехът ви ще зависи от това дали можете да оцените и приемете новите възможности, а също и да се задържите на положение. Изисква се от вас да проявите повече мъдрост и далновидност в действията.

Козирог- Съдбата е на ваша страна. Имате закрила от Бога. Преди да преминете към изпълнението на нови проекти, трябва да създадете нова структура. Очаква ви изпитание, което е много важно да издържите.

Водолей- Отделете повече внимание на текущите дела и засега отложете новите прояви на инициативност. Не бъдете екстравагантни в действията си. Ако сте достатъчно разумни, ще можете да избегнете проблемите.

Риби- Вероятно ще ви се наложи да се справяте с множество ситуации. Може да изпаднете в раздвоение или двойнственост спрямо другите. Внимавайте повече от обикновено поради днешната ви разсеяност.