Овен - Днес от рано още ще ви върви, ще се появят много планове и нови идеи. Поддържайте в равновесие бюджета си. Може да ви предложат участие в дългосрочен проект, но не се хвърляйте на сляпо.

Телец - По-добре не се опитвайте да решите всички проблеми с един замах, защото може да усложните ситуацията. Именно затова следва да си съставите добре обмислен план за действия, а после вече да решавате възникващите проблеми по реда на тяхното постъпление и актуалност.

Близнаци - Бъдете днес по-близко до реалната действителност. Избягвайте умственото напрежение и физическото натоварване. Обърнете си внимание на външността. Направете нещо за подобряване на имиджа си.

Рак - Денят съдържа както положителни, така и негативни тенденции, но въпреки всичко, може да премине и без сътресения. Подчинете се на волята на обстоятелствата. На работното място може да се осъществят някакви незначителни промени.

Лъв - През днешния ден настроението ви може да бъде помрачено от някои малки недоразумения и леки разочарования. Нямайте твърде големи очаквания към околните. Не взимайте всичко присърце.

Дева - Възможно е обстоятелствата днес да изискват да направите малко жертвоприношение. Ще трябва да преценявате точно и правилно ситуацията и това, което се иска от вас. Неразумни рискове не предприемайте!

Везни - Днес ще постигнете успехи в интелектуалната и творческа дейност, където ще бъдете вдъхновени от някакви нови идеи. Трезвото ви възприятие на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

Скорпион - Бъдете прагматични, вместо да действате на принципа „каквото почукало, такова се обадило”. Не се впускайте в действия така импулсивно и амбициозно, помислете и за евентуалните последствия, които може и вас да засегнат в крайна сметка.

Стрелец - Бъдете днес с отворени сетива. Вашият ангел хранител днес ще се прояви по някакъв начин в живота ви. Иска да ви научи да гледате с благодарност на всичко около себе си и да живеете съзидателно, затова ще се погрижи да ви защити от неудачите.

Козирог - Днес се заемете само с тези дела, които не изискват от вас допълнително нито умствено, нито физическо усилие. Силно ще усетите натискът на външния свят. Трябва да проумеете, а не да променяте ситуацията.

Водолей - Днес не пасувайте пред сложните ситуации. Можете всичко да преодолеете. Освен това помнете, че трудностите носят опит и каляват характера. Постарайте се да се отнасяте философски към всичко.

Риби - Днес вашият ум е доста активен. Много ще бъдете убедителни, ще привличате лесно хората към себе си, добро време за умствена работа. Може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки с друг човек.