Овен- Можете да правите планове за бъдещето. Вие сте способни да стигате до верни изводи. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели. Пазете жизнените си сили, които не са толкова много.

Телец- Изразходвайте своята енергия разумно и не прекалявайте с прекомерна активност. Удачен ден да изгладите влошени отношения, за общуване, контакти. Партньорът ви се нуждае от вашето внимание.

Близнаци- Не бива да откровеничите с хора, които малко познавате. Ако трябва да решавате днес някакви лични проблеми, то не чакайте помощ отвън. Действайте много обмислено и тактично.

Рак- Придържайте се към своята линия на поведение и не се вслушвайте в съвети, които са малко неуместни. Не се разпилявайте в различни посоки, а се съсредоточете върху основното.

Лъв- Днес не трябва да имате никакви натоварвания - нито физически, нито психически. Избягвайте и емоционалните също. Цената за някое съмнително удоволствие може да се окаже твърде висока.

Дева- Прекалено много сте се вживели в работата си и сякаш не усещате, че сте изморени от това прекомерно отдаване. Направете нещо приятно и съзидателно и за себе си. Подарете си почивка и потърсете развлечение.

Везни- Не е изключено днес вашите действия да носят импулсивен характер. При решението на многото въпроси, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже вярното решение.

Скорпион- Вашата енергия и увереност за момента са на високо ниво. Готови сте да воювате срещу всичко, което ограничава индивидуалната ви свобода на действие, но сте в конфликт и с егото си.

Стрелец- Днес ще бъдете в алтруистично настроение, което никак не е лошо само по себе си, но избягвайте хора, които искат да се възползват от това. Ресурсите на вашия организъм са ограничени.

Козирог- Опитайте да се приспособите към обстоятелствата и да издържите на напрежението. Вашата чувствителност ще се изостри заради променящите се планетни енергии. Знаете, че всичко, което не ни убива, ни прави по-силни.

Водолей- Вероятно ще имате интересни срещи, нови запознанства и постъпление на нова информация, която трябва да съумеете как да употребите в своя полза. Не се насилвайте да вземате днес решения.

Риби- Старайте се да правите точни преценки, не бързайте с промените. Сега ви управляват емоциите. По-лабилните натури ще изпаднат в депресивни състояния. Не се отпускайте толкова, опитайте се да се стегнете!