Изключително талантливият актьор Деян Донков е проявявал агресия и към трите жени в живота си, разказват в арт гилдията.

За склонността на звездата на Народния театър да упражнява физическо насилие над слабия пол се заговори след участието му в "Къртицата". Приятелката му Радина Кърджилова беше толкова уплашена от свирепия му нрав, че в един момент бе на път да напусне шоуто, пише Галерия, цитира red-carpet.bg.

Двамата впоследствие обясниха, че любовта им е бурна и понякога се проявява по този нестандартен начин. Радина отново се закле във вечна вярност към Деян, макар да стана ясно, че дори е подала жалба в полицията заради агресията му.

"Това, което се случи пред очите на цяла България, не е изненада за никого в съсловието. Точно заради необуздания му нрав предишната приятелка на Динката - топ манекенката Кристина Милева, го напусна. След всеки скандал тя изхвърляше багажа му от дома му. Пък и майка ѝ е доста оправна дама, която не допусна дъщеря ѝ да живее с неуравновесен мъж", разказват колеги на Донков.

Заради слабостта си да бие жените, които обича, Динката се разделя и с актрисата Анастасия Ингилизова, от която има син. След като разбират за проблемите, родителите на Анастасия, които са лекари, го заплашват, че ще го подведат под отговорност. Това е причината и за раздялата им.

Майката на сина му и до днес е изключително дискретна за преживяното и отказва да коментира както миналия, така и сегашния си личен живот.