Деян Донков искал да стане патоанатом като майка си, но се отказал заради тежките условия на работа.

За първи път звездата от Народния се сблъскал със смъртта като малък.

Веднъж внезапно влязъл в дисекционната зала, където майка му правела аутопсия. Не се изплашил, не получил и стрес, а попитал защо човекът спи, разказа той в "Карбовски: Директно".

"Мама купуваше китайски ножове по един лев поради липса на скалпели за аутопсия. Условията за работа бяха ужасни", допълни той.

Като малък Деян бил голям дивак - биел се с всички в детската градина и бягал оттам като от концлагер. Родителите му направо се били отчаяли.

Веднъж "цамбурнал" в негасена вар и се нагълтал с нея. За късмет баба му, която по това време затваряла лютеница, го чула, че вика. Така му спасила живота и бил незабавно откаран в болницата.

Героят от "Под прикритие" коментира също, че не чете вестници и не гледа телевизия. Пускал само детски филмчета и предавания на малкия си син. Сега с Радина събират пари за каравана.

"На този етап мога да кажа, че Деян е най-добрият ми приятел, човекът, на когото най-много разчитам и държа в момента. Хубаво ни е заедно, разбираме се. А когато му дойде времето, може да има и сватба, но няма да бъда с огромна рокля, а с по-феерична, в която да се чувствам по-комфортно. На главата си пък ще нося венче върху пусната коса и с малко грим", признава Радина в друго твинтервю.

Актрисата откровено сподели, че в момента покрай интензивните си репетиции в театъра тя е намалила спиртните напитки до минимум, за да е във форма.

"Не си позволявам да пия алкохол, защото това ме разконцентрира. Ставането ми е ужасно трудно, превръщам се в особено недружелюбна, най-вече сутрин", казва звездата от "Стъклен дом".