В момента тече грандиозен ремонт в дома на актьора Деян Донков. Според сметките на двойката той щял да коства на Деян около 10 бона.

От два месеца той и младото му гадже били затънали в грижи по генералната промяна на местообиталището им. Някои им се надсмиват, като говорят за тях, че са затънали до гуша в битовизми. Екранната Сияна всъщност била главният инициатор и ръководител на ремонтните работи.

Госпожицата се показала много опитна и оправна в тези работи, а освен това била и твърде капризна. Условието, за да влезе да живее в жилището на гаджето й, било преди това там всичко да бъде сменено с чисто нови неща.

Може би тайната й цел е да заличи всички спомени от пребиваването на всички стари любовници на настоящия й приятел. Няма как Радина да не е чувала какъв бурен любовен живот е текъл там преди нея, за който се разправят легенди, пише kliuki.bg. Освен това там е живяла и Кристина Милева, която дори беше официална годеница на любимия й.

Деян пък го дал от щедър, по-щедър и без усуквания плащал за всяко нещо, което се изисквало от инициативната му приятелка.

Заглавна снимка: Bulphoto