През този сезон, Деян Донков отново е най-горещото име от театралния афиш на София. Покрай постановката “Калигула” обаче, неговото име бе забъркано от жълтите медии в пореден скандал.

Клюката свърза Деян и младата актриса Елена Петрова (все още студентка в НАТФИЗ) в забранена афера.

“Аз дори фамилията на Елена, не искам сега да обиждам, но не съм разбрал”, обяснява Деян в новия брой на сп. EVA. Донков научил за клюката от половинката си Радина.

снимка: instagram

Освен на работата си, в момента Деян се е посветил изцяло на Христо, сина си от Радина Кърджилова. “Аз просто съм толкова влюбен, че часове наред си седя, оставям го да си щъка. Само го усещам. Той идва, гледа ме. И аз го съзерцавам, не му говоря. Нарочно. Да усети и такава комуникация, на друго ниво. И е прекрасно”, разказва актьорът, който е татко на още едно момче – синът му Деян от актрисата Анастасия Ингилизова.

“Миналата година на рождения ми ден казах на Радина: днес ще си създадем детенце. Сметнах, че ще е лятно бебе. И стана. Слава на Бога.”



На въпрос коя е най-голямата крайност, в която е изпадал от любов, Деян споделя: “Самопожертвованието, да оставиш себе си на заден план, да се посветиш, да се бориш, да водиш битки за това да я съхраниш и да просъществува. Защото любовта трябва да се отглежда.”