В трепетно очакване на втори син, акторът Деян Донков разкри как ще се казва той.  Заедно с половинката му Радина Карджилова са решили да го нарекат Йоан, което може би не е случайно, но той казва само: "Така сме решили". Наследникът ще се пръкне в Пловдив, разкрива още звездата на Народния театър.

За отношенията си с бившата моделка не пести суперлативи напук на клюките, че и е посягал. "С нея всичко е силно, истинско. Тя е жената на живота ми, има свръхчувствителност – онова, което не се казва с думи, а се усеща с душа", споделя театрала пред "24 Часа". 

Колкото до сватбата, за която медиите често предполагат датата, той е категоричен, че планове нямат и ако е казано може и на старини да се вречат във вечна вярност. "Ще я има, но не му е сега времето. Както се казва – това може да се случи и на 70 години. Важното е човекът да намериш. Другото е лесно. Ето сега ще изкараме заедно с нея Коледа и Нова година. Домъкнал съм си два кубика дърва, за да си палим камината вечер и да ни е уюто с Христо и коремчето й. После ще дойдат Анастасия, с Коко, с Деян големият ми син, ще дойдат и роднините. Какво повече да искам?", откровен е Деян.