Деян Донков се храни като неандерталец, документираха папараците на Николета Лозанова в предаването „Поверително от НЛ" по ТВ7.

Преди репетициите на шоуто „Като две капки вода" актьорът обядва със салата, но без да използва нож, като при това бе опрял лактите и на двете си ръце на масата.

В началото на свинското пиршество Деян не изми дланите си и дори не използва мокри кърпички, очевидно забравил за личната хигиена, улисан в сладки приказки с приятели.

Докато тъпчеше в устата си настърганото цвекло, Донков реши да оправи сметките си със сервитьора и плати в брой, без да се притеснява за микробите по банкнотите.

Най-потресаващата му постъпка обаче дойде в края на обяда, когато салатата свърши. Тогава родният секссимвол просто вдигна чинията и като един истински Бай Ганьо изсърба дресинга, след което шумно се оригна.



Тоталната липса на култура при хранене накара Николета Лозанова да предупреди, че кадрите с него не са подходящи за възпитани хора. След като любимата му Радина обяви, че двамата вече са решили да имат дете, техни приятели са категорични, че наследникът не бива да вижда как се храни баща му.

Актуалната половинка на Донков призна в телевизионно интервю, че идеята за бебе вече е на дневен ред и че би била щастлива, ако стане майка. Тя за пореден път изсипа куп суперлативи за любимия си. И добави, че Деян често идвал да я гледа на репетиция и й посочвал къде да внимава с ролята.

На последното й представление „Йерма" Донков бил в публиката и следял изкъсо играта на половинката си. В постановката тя е бездетна жена, която мечтае за отроче.

Деян обаче често правел твърде остри забележки на любимата си за играта й на сцената и рядко оставал доволен от видяното.

Кърджилова трудно преглъщала напътствията му, които откровено граничели с обиди, че за нищо не става. Тя плачела, изпадала в истерия, започвала да крещи. Обикновено тези разговори завършвали със скандал и някой и друг шамар, твърдят близки до звездната двойка.