Звездната двойка Деян Донков и Радина Кърджилова се скри в Турция.

Двамата изкараха десетина дни на остров Гьокчеада в края на август. Деян заведе Радина в южната ни съседка, за да избягат поне за малко от досадниците по родното Черноморие, но и там не останаха незабелязани.

Хитовите актьори отидоха на Острова на сърфистите, както е известен Гьокчеада. Двамата пътуваха около 8 часа до острова, до който се стига с ферибот за 18 лева на кола.

Донков на няколко пъти опита да кара кайт сърф, без да постига особен успех. Уроците струват по 60 лева на час за простосмъртните, но естествено Деянката и тук е с предимство.



Донков е приятел с българския собственик на училището на плажа и ползва сериозно намаление. Актьорът по цял ден висеше на бара заедно с неговата компания, докато Радина наблягаше предимно на четенето на книги.

Кърджилова изглеждаше видимо отегчена от скуката на острова, тъй като там нощен живот на практика липсва. Все пак Радина се наслаждаваше поне на едно - страхотния тен, който придоби по време на обиколките си по морето това лято.

Кърджилова по цял ден лежа на плажа, докато Деянката обръщаше чаша след чаша на бара. Актьорът сериозно се охарчи, тъй като цените на алкохола на плажа в Турция са доста солени.

Донков и Радина останаха изключително доволни от почивката си, въпреки че и там не успяха да се скрият от любопитните очи.