За да разнообрази дългите вечери в Базата на “Къртицата”, шестата по красота в света Жени Калканджиева реши да изправи участничките в съревнование за короната “Мис Къртица 2013”.

Регламентът на “Мис Къртица” беше либерален и допуска участници от всякакъв пол в борбата за короната.

Изненадващо или не с лентата “Мис Къртица” се закичи Деян Икебаната.

Синът на Божидар Искренов–Гибона – Георги, посети баща си, с когото не се е виждал от повече от една година.

Малкият Гибон пристигна от САЩ за участие в първенство по хокей в съседна Турция и навести баща си, за да му вдъхне малко кураж за играта и предстоящите битки.

Искренов младши имаше само един час, за да се види с баща си, тъй като трябваше да гони самолет за Истанбул.

На Гибона обаче тези 60 минути му се сториха като секунда. Малко след като Георги напусна Базата, коравият Гибон съжали, че се е разделил със съпругата и семейството си.

Кирил Ефремов е новият заподозрян за Къртицата от жените в Базата, а Любо официално е обявен новият Дон Жуан. Вчера той получи от Марина прякора ”пчеличката”.

Доскоро бившият кадър на Сашо Диков се натискаше в леглото на Марина, а напоследък гледа да е все по-близо и до Рут.

Сватбата на Емануела имаше особен отзвук у двойките в Базата. Някои, като Радина и Деян, само си припомниха колко различни са един от друг. 100 кила и Миглена пък закачиха от любовната искра и се отдадоха на чувствата си.

За трети, като модната бизнесдама Жени Калканджиева, партито пробуди носталгични спомени за половинакта й Тачо, когото не е виждала вече цял месец. Жени харесва мъжа си, защото за нея той е силен, сръчен и харесва акули.

Емануела обаче е друг тип жена. За цяла България е ясно, че тя е доминиращият човек в брака й с Никола и певицата сякаш напълно е опитомила съпруга си. Докато Емануела се къпе, Никола чинно стои пред вратата готов във всеки един момент да изпълнява нейните желания.